COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Adresele din Chișinău unde vor fi reinstalate corturile anticaniculă

Adresele din Chișinău unde vor fi reinstalate corturile anticaniculă

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI va reinstala astăzi corturile anticaniculă.

Acestea urmează a fi amenajate în cinci sectoare ale municipiului Chișinău, dar și în unele centre raionale cu flux continuu de persoane.

În Capitală, punctele de reabilitare vor fi instalate pe următoarele adrese: sectorul Centru în preajma „Pieții Centrale”, sectorul Rîșcani, la intersecţia străzilor Kiev şi bulevardul Moscovei, sectorul Ciocana pe strada Ginta Latină nr.11, sectorul Buiucani pe strada Calea Ieșilor nr.3 și sectorul Botanica pe bulevardul Dacia în apropierea Centrului Comercial "1000 de Mărunțișuri".


Corturile anticaniculă urmează să activeze în zilele de lucru în intervalul orelor 11.00 – 18.00. Aici oamenii pot bea apă și se pot proteja de temperaturile ridicate. Decizia de reinstalare a punctelor de reabilitare a fost luată odată cu lansarea codului galben de caniculă.

Potrivit Serviciului Hidrometorologic de Stat, în perioada 11 – 14 august pe arii extinse temperatura maximă a aerului va atinge valori de 33 – 36 C0 .

În aceste condiții punctele de reabilitare vor oferi oamenilor posibilitatea de a se proteja de temperaturile ridicate.

Potrivit IGSU de la începutul sezonului de vară, peste 81 de mii de oameni au beneficiat de asistență la corturile anticaniculă instalate în țară.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load