COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Adolescentul care și-a omorît prietenul pentru un joc, condamnat

Adolescentul care și-a omorît prietenul pentru un joc, condamnat

Adolescentul din Orhei, care și-a ucis amicul minor pentru o consolă de jocuri Xbox, a fost condamnat la 10 ani și șase luni de închisoare. Acesta e învinuit pentru două capete de acuzare, precum tîlhărie și omor intenționat.

La fel, reprezentantul legal al minorului condamnat a fost obligat să achite în folosul succesorului părții vătămate un prejudiciu moral și material de 410.000 de lei și încă 9.400 de lei pentru cheltuieli judiciare în folosul statului. Sentința este cu drept de atac în condițiile legii, transmite agora.md.

Amintim că pe 18 ianuarie curent, un adolescent în vîrstă de 14 ani a înjunghiat de aproape 15 ori un copil de 12 ani, după ce l-a ademenit în subsolul unei clădiri nefinisate din orașul Orhei. După fapta sa, minorul a sustras din rucsacul victimei o consolă Xbox și a plecat, abandonînd cadavrul victimei.


În dimineața următoare, inculpatul i-a povestit unui prieten despre cele săvîrșite și l-a rugat să procure doi saci, pentru a ascunde cadavrul, după care a mers cu bunica la biserică. Însă, la scurt timp a fost reținut de procurori, iar ulterior arestat preventiv. Acesta și-a recunoscut vina în fața procurorilor.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load