Administrația Institutului Mamei și Copilului a instituit o linie verde

Administrația Institutului Mamei și Copilului a instituit o linie verde

La solicitarea administrației, în cadrul Institutului Mamei și Copilului a fost instituită în regim de urgență Linia verde, numărul de telefon 022 781296, notează NOI.md. 

Numărul va funcționa începînd cu data de 15.01.2018, în zilele de lucru, între orele 8:00 și 17:00, pentru a asigura răspunsuri la sesizările pacienților legate de acordarea asistenței medicale în cadrul tuturor subdiviziunilor IMSP Institutul Mamei și Copilului, inclusiv Clinica „Emilian Coțaga”.

În același timp, a fost aprobat un nou ordin privind mecanismul de gestionare a Registrului de reclamații în cadrul IMSP Institutul Mamei și Copilului. Astfel, pacienții sînt îndemnați să solicite angajaților secției în care sînt examinați și să utilizeze acest registru, pentru a nota toate reclamațiile sau sugestiile.

Începînd cu finele acestei luni, se va iniția desfășurarea unui șir de instruiri care vizează acordarea asistenței medicale calitative, precum și respectarea de către angajații Instituției, a protocoalelor și regulamentelor în vigoare, dar și a normelor de etică și deontologie.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load