TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

ACUM nu are o poziție clară privind vînzarea aeroportului către Nathaniel Rothschild?

ACUM nu are o poziție clară privind vînzarea aeroportului către Nathaniel Rothschild?

Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, vorbind pe canalul de televiziune NTV Moldova, a pus sub semnul întrebării posibilitatea de a întoarce Aeroportul Chișinău în proprietatea statului moldovenesc.

Aceste dubii ale Vicepreședintelui Parlamentului al RM au fost comentate pe pagina sa de pe o rețea de socializare de către consilierul Consiliului municipal Chișinău, Vasili Chirtoca: „Vicepreședintele Parlamentului moldovenesc încă nu cunoaște rezultatele investigației în ceea ce privește ce încălcări ale legislației moldovenești s-au comis în momentul în care Aeroportul a fost dat în concesiune, dacă a respectat „investitorul” în totalitate Acordul de concesionare, dar deja a ridicat mîinile în sus: „Nu avem suficienți bani, nu vom putea să ne apărăm etc. Domnilor, dar dacă probele infracțiunii privind darea Aeroportului în concesiune vor fi atît de concludente încît nimeni nu se va judecata cu Moldova? Dar dacă vor fi, domnule Popșoi, Dvs. nu credeți în dreptatea justiției occidentale? Dacă nu credeți și, după părerea Dvs., banii decid totul în Occident, adică înflorește corupția, atunci de ce conduci țara într-acolo? Există o ușoară contradicție. Poate că uneori este mai bine să tăceți, chiar dacă doriți foarte mult...?”.


După cum știți, Nathaniel Rothschild sau reprezentantul acestuia s-a întîlnit cu șeful Guvernului, Maia Sandu, și ministrul Economiei al Republicii Moldova, Vadim Brînzan, înainte de încheierea tranzacției de achiziționare a companiei lui Șor, proprietar al Avia-Invest. Despre ce au vorbit și cît de convingători au fost funcționarii moldoveni de rang înalt în încercarea sa de a-l face pe Rothschild să renunțe la această achiziție, dacă el totuși s-a hotărît să facă această achiziție? Se pare că unii conducători ai ACUM sînt hipnotizați de numele lui Rothschild venerat în întreaga lume. Cu toate acestea, ar trebui să ne reamintim faptul că ei au fost aleși de poporul moldovean și ar trebui să scape cît mai repede de această hipnoză și să acționeze exclusiv în interesul țării pe care o conduc.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load