Activitatea a două posturilor vamale de tip debarcader, rămîne a fi sistată

Activitatea a două posturilor vamale de tip debarcader, rămîne a fi sistată

În ultimele 24 de ore, echipele de salvatori și pompieri din țară au intervenit în nouă cazuri, pentru deblocarea mijloacelor de transport, dintre care patru microbuze. Intervențiile au avut loc în raioanele Ungheni, Căușeni, Orhei, dar și UTA Găgăuzia.

Toate persoanele care se aflau în interior, sînt în afara oricărui pericol. Suplimentar, se cunoaște, că toate localitățile sînt reconectate la energia electrică, iar pe drumurile naționale și locale se circulă fără dificultate. Potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, 500 de angajați cu 277 unități de tehnică, au împrăștiat pe partea carosabilă, 585 tone de matarial antiderapant.

Mai mult, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră anunță că activitatea posturilor vamale de tip debarcader  "Cosăuți" și "Soroca", rămîne a fi sistată, din cauza podurilor de gheață. În continuare, situația este monitorizată de către specialiștii  Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, cetățenii find rugați să apeleze serviciile de urgență, atunci cînd se află în situații de risc. 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load