Aceste adrese rămîn fără apă la robinet

Aceste adrese rămîn fără apă la robinet

În legătură cu executarea unor lucrări de înlocuire a vanelor, S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 11 ianuarie 2018, în intervalul orar 09:00–17:00.


Astfel, vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii de pe următoarele adrese:

  • str. I. Vieru, 15/4;
  • str. M.Spătaru, 19-25, inclusiv cu fracţii.

Întreprinderea își cere scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi roagă să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada de întrerupere a furnizării apei.


Totodată, în legătură cu executarea lucrărilor de branşare a apeductului nou-construit din str. A. Mateevici, 34, S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 11 ianuarie 2018, în intervalul 09:00–14:00. Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii care locuiesc pe următoarele străzi: A. Mateevici de la str. Pan Halippa pînă la strada A. Pușkin, str. Galbena.


„Apă-Canal Chișinău” dă asigurări că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. 


Pentru informaţii suplimentare consumatorii se pot adresa la Serviciul dispeceratului central la tel. 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load