Accident în apropiere de Zagarancea

Accident în apropiere de Zagarancea

Un accident grav a avut loc ieri în apropiere de localitatea Zgarancea, Raionul Ungheni. Un automobil de model Volkswagen Polo a derapat de pe șosea și s-a ciocnit de un pilon de electricitate.


Accidentul a avut loc în după amiaza zilei de sîmbătă, în jurul orei 16:15, în regiunea noului pod, parte a centurii de ocolire a municipiului Ungheni, localitatea Zagarancea.


Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Ungheni, Lilia Covaliov, șoferul a suferit traumatisme de gravitate medie și i-a fost acordat ajutorul medical. 


Oamenii sînt de părere că porțiunea de drum construită adiacent celui care a existat pînă acum, formează o pantă abruptă în curbă, foarte periculoasă pe timp de ceață, cînd vizibilitatea este redusă și în caz de polei. Un pericol îl prezintă și un stîlp, situat la 2 metri de partea carosabilă (locul unde s-a produs accidentul), astfel încît șoferii, care coboară în panta respectivă, într-un moment de neatenție, s-ar putea izbi direct în el.


Acest caz urmează să fie documentat de către Inspectoratul de Poliție Ungheni pentru a se stabili toate circumstanțele producerii accidentului.
Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load