Accesul la Veceslav Platon în închisoare a fost deblocat - avocat

Accesul la Veceslav Platon în închisoare a fost deblocat - avocat

Avocatul lui Platon ii acuza de extradarea omului de afaceri pe fostul presedinte al Ucrainei, Petro Porosenko, si pe fostul lider democrat, Vlad Plahotniuc.


Eduard Rudenco a declarat pentru PRO TV ca au recurs la adresarea unei scrisori fortelor de ordine din Ucraina in contextul in care situatia din tara vecina s-ar fi schimbat, iar acum „este mai democratica” a spus acesta.


Rudenco a declarat ca acum situatia lui Veaceaslav Platon s-ar fi normalizat, iar daca cu ceva timp in urma acestia nu aveau acces la intrevederi in penitenciarul numarul 13, acum intra la orice ora chiar si in fiecare zi.


Acesta spune ca Igor Pantea nu e de gasit acum, asa ca nimeni nu le mai restrictioneaza accesul acolo.


Avocatul a declarat ca spera ca in curand se va face dreptate in acest dosar, iar cei care l-au extradat ilegal pe omul de afaceri sa fie trasi la raspundere.


Veaceslav Platon a fost condamnat la 18 ani de inchisoare pentru escrocherie si spalare de bani in proportii deosebit de mari, in dosarul Bancii de Economii. Peste cateva luni, acesta a primit inca 12 ani de inchisoare intr-un alt dosar pornit pentru infractiuni similare. Urmatoarea sedinta in cel de-al 3-lea dosar a fost programata pe 7 iunie.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load