Abonații cărui operator vorbesc cel mai mult la telefonul mobil?

Abonații cărui operator vorbesc cel mai mult la telefonul mobil?

În Moldova, volumului total al traficului de voce, în primul trimestru 2019, a constituit 1,5 mlrd. minute, majorîndu-se cu 14,4 mil. minute (1%), comparativ cu perioada similară a anului 2018, transmite Noi.md.

Potrivit datelor prezentate Agenţiei Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Electronice şi Tehnologia Informaţiei (ANRCETI), de către cei trei furnizori de servicii de comunicaţii mobile (Orange Moldova, Moldcell şi Moldtelecom - Unite), sporirea volumului total de trafic voce se datorează creșterii traficului direcționat către alte rețele mobile – de 9,4%, totalizînd 268,3 mil. minute, precum și a traficului generat în rețele proprii, care a crescut cu 0,3%, alcătuind 1 mlrd. 130,8 mil. minute.

Urmare a acestei evoluții, traficului mediu lunar per utilizator (MoU) a crescut, în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, cu 4,4% pînă la 273 minute (patru ore și 33 minute), iar durata unui apel a fost medie de 1,7 minute. 

Astfel, în primul trimestru al anului curent, un utilizator deservit de compania Orange Moldova a vorbit lunar la telefonul mobil în medie – 314 minute, un client deservit de Moldtelecom - Unite – 290 minute și un client al Moldcell – 199 minute.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load