TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

"A ruginit frunza din vii", festival-concurs organizat la Chișinău. Detalii

"A ruginit frunza din vii", festival-concurs organizat la Chișinău. Detalii

Cea de-a XII-a ediție a Festivalului-concurs internațional coral ”A ruginit frunza din vii” se va desfășura la Chișinău în perioada 17-20 octombrie, informează MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, deschiderea oficială a evenimentului va avea loc pe 17 octombrie, la ora 18.00, la Teatrul ”Ginta Latină”, iar pe 18 octombrie, la ora 10.00 – la Muzeul Național de Istorie a Moldovei – va fi Ziua de concurs. Pe 19 octombrie, la ora 18.00, la Sala cu Orgă, participanții la concurs vor evolua în cadrul unui concert de muzică națională, iar pe 20 octombrie, începînd cu ora 11.00, vor avea loc concerte de muzică sacră în mai multe biserici din suburbiile Chișinăului. Festivalul se va încheia pe 20 octombrie cu Gala Laureaților, care va avea loc începînd cu ora 18.00, la Sala cu Orgă.


Miercuri, 16 octombrie, la ora 11.00, Teatrul Republican ”Licurici” își așteaptă publicul la spectacolul ”Șiragul trucurilor” de Josef Racek, iar la 18.00, Teatrul Național ”Mihai Eminescu” va prezenta spectacolul ”Amorul dănțuie și feste joacă” după William Shakespeare.

Joi, 17 octombrie, la 11.00, la Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici” va avea loc spectacolul ”Cîinii cu colaci în coadă” de Gheorghe Calamanciuc, la 17.00, la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” – spectacolul ”Coppelia”, balet în trei acte de Leo Delibes, la 18.00, la Teatrul Național ”Mihai Eminescu” – spectacolul ”Cîntec de leagăn” de Dumitru Matcovschi, la Teatrul ”Luceafărul” – spectacolul ”Jocul de-a vacanța” de M. Sebastian și la 18.30, la Teatrul Dramatic Rus de Stat ”A. P. Cehov” – spectacolul ”Trei vieți ale Isadorei Duncan” de Z. Sagalov.

  Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

  Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


  Știrile partenerilor noștri
  loading...
  Mai multe

  Sondaj Toate

  load