COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

A obținut fraudulos 800.000 lei de la o companie de asigurări auto

A obținut fraudulos 800.000 lei de la o companie de asigurări auto

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) anunță trimiterea în instanța de judecată a unui cetățean învinuit de dobîndirea prin înșelăciune a unei prime de asigurare, în urma unui accident rutier înscenat, precum și de confecționarea și deținerea unei procuri false pentru conducerea unui automobil, scrie Noi.md

Accidentul rutier a fost simulat la intersecția străzilor Tudor Vladimirescu și Paris din Chișinău, în baza unui plan bine stabilit, între două automobile de model Mercedes, dintre care una din ele aparținea unei bănci. Deși nu avea o procură autentică, conducătorul auto al automobilului care aparținea băncii a reclamat încasarea despăgubirilor de la compania de asigurări auto, de la care astfel a primit fraudulos peste 800 mii lei. Ceilalți figuranți sînt cercetați în cadrul altor dosare.

Pentru aceste fapte ilegale, învinuitul riscă o pedeapsă sub formă de închisoare de la 8 la 15 ani, cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de pînă la 5 ani.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load