A încercat să treacă vama cu document falisificat

A încercat să treacă vama cu document falisificat

Poliţia de Frontieră anunţă că, pe parcursul ultimelor 24 de ore, zece persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și pe cel al punctelor de trecere, iar un cetățean străin a încălcat termenul de ședere pe teritoriul ţării noastre.


Totodată, pe parcursul zilei de ieri, a fost înregistrată o tentativă de trecere a frontierei cu document falsificat, pe cînd patru conducători auto au încălcat regulile de transportare a călătorilor și de exploatare a vehiculelor. Iar o altă persoană, aflată în conflict cu legea, a fost reținută, urmare a schimbului de informații cu organele de ocrotire a normelor de drept naționale.


În punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 35 864 de traversări, dintre care un număr mai mare de treceri - 18 589 pe sensul de intrare în R. Moldova, iar traficul mijloacelor de transport a prezentat o valoare de 9 322 de traversări.


Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost:
PTF Leușeni – 7 078 de traversări de persoane,
PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 5 357,
PTF Sculeni – 5 029,
PTF Otaci – 3 629,
PTF Giurgiulești-Galați – 2 637,
PTF Criva – 1 990.


Totodată, în scopul susținerii participanților la traficul transfrontalier, Poliția de Frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de trecere existente la graniţă, pentru a nu suprasolicita doar unele dintre ele și pentru a evita formarea cozilor.


Înainte de a porni la drum, se recomandă consultarea aplicației „TRAFIC ONLINE” de pe pagina oficială a Poliției de Frontieră, care prezintă media timpilor de aşteptare în punctele de trecere pentru toate categoriile de mijloace de transport.


Ajunși în punctele de trecere, conducătorii auto sînt rugați să manifeste înțelegere, răbdare și disciplină, ținînd cont de regulile de aflare și traversare a frontierei de stat.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load