COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

A încercat să traverseze frontiera cu 13 fiole ascunse în lenjerie

A încercat să traverseze frontiera cu 13 fiole ascunse în lenjerie

Două amenzi penale riscă un cetățean al Ucrainei după ce a încercat să treacă controlul frontierei avînd asupra sa 13 fiole de nalbufin, soluție aflată în lista substanțelor narcotice și psihotrope.

Incidentul a fost semnalat în weekend, în punctul de trecere al frontierei Otaci – Moghilev Podolsk, transmite jurnal.md.

Sîmbătă a fost reținut un ucrainean, care s-a apropiat la ghișeul Poliției de Frontieră, pista pietoni, pe direcția intrare în țară. În timpul verificărilor suplimentare, bărbatul în vîrstă de 52 de ani a scos din lenjeria intimă două ambalaje ce conțineau 13 fiole cu inscripția de nalbufină. Audiată, persoana nu a dorit să ofere detalii despre proveniență sau posesia acelor fiole. Polițiștii de frontieră investighează cazul în continuare pentru a identifica implicarea și altor persoane întru elucidarea tuturor circumstanțelor.


Dacă se va adeveri vinovăția, ucraineanul riscă două amenzi penale, pentru circulaţia ilegală a drogurilor, etnobotanicelor fără scop de înstrăinare și acțiuni de contrabandă.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load