A fost lansat concursul pentru crearea mărcii teritoriale a Găgăuziei

A fost lansat concursul pentru crearea mărcii teritoriale a Găgăuziei

În sudul Moldovei a fost lansat concursul pentru crearea mărcii teritoriale a Găgăuziei "Să creăm imaginea Găgăuziei împreună!"


Scopul concursului, anunțat de Comitetul Executiv al UTA Găgăuzia, este de a implica locuitorii autonomiei în dezvoltarea unui brand-logo teritorial al UTA Găgăuzia, care să reflecte unicitatea regiunii, moștenirea ei istorică și culturală, precum și valorile poporului găgăuz.


La concurs poate participa orice locuitor al Găgăuziei, precum și diaspora din străinătate.


Concursul este deschis și va dura o lună: între 20 februarie și 20 martie 2019.


La 20 martie vor fi selectate 20 de concepte, care vor intra în finala preliminară a concursului. La această etapă, juriul profesional va selecta cele mai bune cinci idei.


În perioada 20 martie - 20 aprilie, toți locuitorii autonomiei vor putea vota pentru conceptul preferat - unul dintre cele cinci idei selectate. Votarea va avea loc pe pagina de Facebook a concursului https://www.facebook.com/BrandofGagauzia.


În baza ideii cîștigătoare, va fi creată marca teritorială a Găgăuziei.


Cîștigătorul concursului va primi un premiu de 10.000 lei.


Imaginile scanate sau fotografiile electronice participanții le pot trimite la adresa de e-mail a concursului: concurs@brandofgagauzia.сom


Concurenții pot, de asemenea, să posteze idei pe contul Instagram sau pe pagina lor de Facebook cu hashtag-ul: #brandofgagauzia.


Informații suplimentare despre concurs, regulile de participare, precum și informații tehnice sînt prezentate pe site-ul: https://brandofgagauzia.com


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load