TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

A fost instalată scena pentru concertul din 24 august (FOTO)

A fost instalată scena pentru concertul din 24 august (FOTO)

O scenă impunătoare a fost instalată în aceste zile în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN).

Asta după ce președintele Igor Dodon a anunțat că pe 24 august va fi organizat un concert „grandios” în centrul capitalei. Evenimentul va fi dedicat celei de-a 75-a aniversării a „eliberării Moldovei de sub ocupația fascistă”.


Din imaginile foto realizate de către reporterul TV8 se poate vedea că la fața locului se desfășoară repetiția pentru concert. În acțiunile de repetiție ar fi implicați mai mulți tineri. Totodată, observăm că pe scenă este prezent un ansamblu muzical instrumental de mari dimensiuni.

De asemenea, se poate vedea că lucrările de amenajare a scenei continuă, iar specialiștii desfășoară corecția acustică a boxelor.

Guvernul a declarat ziua de 23 august – zi de doliu, în contextul marcării la nivel european a Zilei comemorării victimelor regimurilor totalitare cum a fost cel fascist, nazist, stalinist.

Întrebat de ziariști cum poate să fie organizat un concert în zi de doliu național, Igor Dodon a sugerat că decizia Guvernului ar fi ilegală.

Șeful statului a refuzat să spună din ce surse financiare vor fi organizate toate evenimentele programate pentru 23-24 august.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load