COVID-19 în MOLDOVA

A făcut publice imagini din viața intimă a fostei sale iubite. Ce riscă un bărbat

A făcut publice imagini din viața intimă a fostei sale iubite. Ce riscă un bărbat

Un bărbat de 28 ani din raionul Basarabeasca riscă pînă la 5 ani de închisoare după ce a făcut publice mai multe înregistrări video din viața intimă a fostei sale partenere.

La începutul lunii iunie curent, o tînără de 20 ani a depus o plîngere, comunicînd polițiștilor că bărbatul, care la acel moment se afla în Marea Britanie, a făcut public înregistrări video și imagini intime, obținute în perioada menționată cu utilizarea unor dispozitive, fără acordul victimei.

Acesta a difuzat materialele acumulate în mediul online, inclusiv a transmis rudelor femeii și altor persoane, încercînd astfel să o determine la continuarea relației.


Pe acest caz a fost pornită o cauză penală pentru hărțuire sexuală și încălcarea inviolabilității vieții personale, iar în urma măsurilor speciale de investigații, suspectul a fost reținut în momentul intrării în țară pe aeroportul Chișinău.

În timpul reținerii de la el au fost ridicate dispozitive informative în care se conțineau mai multe înregistrări video și imagini din viața personală a victimei.

Suspectul este reținut pentru 72 ore și riscă pedeapsă cu închisoare pe un termen de pînă la 5 ani.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load