COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

A face selfie: este bine sau rău?

A face selfie: este bine sau rău?

A face un selfie este devastator. Este mai bine să nu fotografiați nimic, să stați, să priviți și să încercați să păstrați momentul în memorie, decît să vă fotografiați la nesfîrșit.

Această opinie a fost exprimată pe pagina sa de socializare de către celebrul regizor rus, scenarist, producător, personalitate publică și politică, președintele Academiei de film "Nika", Andrei Koncealovski, transmite Noi.md.

El a menționat că selfie a devenit, cu siguranță, un semn al vieții de astăzi, dar nu un element al culturii.


"Cred că a face un selfie este devastator. Voi vă fotografiați și credeți că ați capturat momentul, ați făcut o fotografie care vă va ajuta să vă amintiți de ceva. Nu! Nu vă amintiți nimic cînd faci un selfie. Doar faceți clic. Și apoi această fotografie va rămîne la voi un timp oarecare și va dispărea sub clic-ul Delete.

Mai bine ar fi să nu fotografiați nimic, ci să stați, să priviți și să încercați să păstrați momentul în memorie, decît să vă fotografiați la nesfîrșit ", a scris Andrei Koncealovski.

Trebuie remarcat faptul că opiniile utilizatorilor în comentariile privind poziția vestitului regizor cu privire la selfie au fost împărțite.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load