A atacat o femeie în stradă și a crezut că scapă basma curată (VIDEO)

A atacat o femeie în stradă și a crezut că scapă basma curată (VIDEO)

Un tînăr în vîrstă de 19 ani originar din raionul Hînceşti, a fost reţinut de oamenii legii, pentru că ar fi atacat o doamnă, deposedînd-o de bunuri materiale.

Incidentul  a avut loc în seara zilei de 5 ianuarie curent, pe strada Kiev,  cînd  individul aplicînd violenţa nepericuloasă a atacat o femeie în vîrstă de 39 ani. Acesta în mod deschis  i-a sustras geanta în care se aflau: telefonul mobil de model SAMSUNG, banii şi actele de identitate, cauzîndu-i victimei un prejudiciu în sumă de 1000 lei. În cadrul acţiunilor de urmărire penală el şi-a recunoscut vinovăţia, motivînd că nu dispune de surse financiare. Este de menţionat că anterior individul a mai fost cercetat penal pentru furturi din locuinţe.

Actualmente este cercetat pentru infracţiune de jaf, care prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 pînă la 7 ani. 

Poliţia capitalei a intensificat activităţile de prevenţie la acest capitol şi solicită cetăţenilor să informeze Serviciul 902, atunci cînd sînt martorii incidentelor respective.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load