94 de telefoane aflate în drum spre deţinuţi au făcut cale întoarsă

94 de telefoane aflate în drum spre deţinuţi au făcut cale întoarsă

Pe parcursul săptămînii trecute, în penitenciare a fost înregistrat un număr de 7565 de persoane, 85 de persoane au fost eliberate, 89 - reținute și plasate în izolatoarele de urmarire penală, iar 1019 - angajate benevol în cîmpul muncii.


În aceeași perioadă, serviciile educative, psihologice și asistență socială au realizat 265 de activități, la care au participat circa 2239 de persoane, relatează Noi.md.


De asemenea, în activitatea Direcției medicale la spitalul penitenciar Pruncul, pe motiv de sănătate, au fost internați și au beneficiat de asistență medicală 47 de deținuți. În legătură cu efectuarea investigațiilor suplimentare în cadrul instituțiilor medicale ale Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale au fost escortați 17 pacienți.


În vederea combaterii pătrunderii și păstrării lucrurilor interzise în penitenciare, în urma perchezițiilor au fost depistate și ridicate: 94 de telefoane mobile, mai multe accesorii pentru telefoane mobile, 246 de litri de alcool produs în condiții improvizate și au depistat 3 plicuri și 2 cilindri de masă plastică cu conținut de masă vegetală - presupuse substanțe narcotice, și un dispozitiv WI-FI.


Serviciul achiziții publice a perfectat două contracte de mică valoare în sumă totală 29.000 de lei pentru achiziționarea de servicii. Au fost încheiate cinci acorduri adiționale privind achiziționarea serviciilor, în sumă totală de 1.687.100 de lei.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load