TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

7 șoferi din Chișinău vor ști cine le-a spart mașinile: E același tînăr

7 șoferi din Chișinău vor ști cine le-a spart mașinile: E același tînăr

Un tînăr în vîrstă de 22 de ani a fost reținut pentru comiterea mai multor furturi din automobile, pe parcursul lunii ianuarie 2020.

Acesta este originar dintr-o localitate din raionul Cantemir și anterior a fost judecat pentru furt și jaf, transmite Noi.md.

În cadrul investigațiilor polițiștii au stabilit complicitatea tînărului în cel puțin șapte cazuri de sustragere din automobile ce erau parcate pe strada Petru Zadnipru și bulevardul Mircea cel Bătrîn din sectorul Ciocana.


Acesta intra în automobile prin spargerea ferestrelor, de unde fura bunuri materiale și accesorii. Prejudiciul cauzat proprietarilor este de aproximativ 16.000 de lei.

Astfel în urma măsurilor de investigație întreprinse de forțele de ordine, individul a fost localizat și reținut, fiind escortat la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția, totodată comunicînd că accesoriile sustrase le vindea obținînd un profit.

Tînărul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și cercetat penal pentru furt, infracține care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32.500 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de pînă la 4 ani.

De asemenea polițiștii întreprind măsuri de investigație privind implicarea tînărului și în alte cazuri analogice înregistrate pe teritoriul mun. Chișinău.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load