TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

3 mln de euro pentru eliberarea lui Tranga

3 mln de euro pentru eliberarea lui Tranga

Omul de afaceri, Andrei Tranga, în timp ce se afla în detenție, prin intermediul avocaților, a primit un zvon, că s-ar cere 3 milioane de euro, pentru ca să fie eliberat. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.


„Prin avocați, a venit un zvon de 3 milioane de euro. Mi s-a zis că trei milioane de euro îmi pot rezolva problema. Întrebat cui îi era să îi revină banii, Tranga a spus că nu s-a gîndit. „Acest fapt era pe locul 10”.


Cuvînt în cuvînt mi s-a spus: „Prin Procuratură sînt zvonuri că pentru asta trebuie 3 mil. de euro. Oficial, nimeni nu a venit să-mi ceară mîine 3 mln. de euro. Oferta oficială urma să vină puțin mai tîrziu. Acestea sînt doar zvonuri. Nu cunosc multe detalii, poate cineva a inventat asta, dar aceste lucruri nu apar pe loc gol”, a spus Tranga în emisiune.


La începutul lunii mai, Andrei Tranga a fost plasat în arest preventiv, după ce instanța a admis demersul procurorilor Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) de a emite un mandat de 30 de zile pe numele său într-un dosar în care este învinuit de șantaj, dar și pentru trafic de influență.
Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load