21 de candidați rîvnesc fotoliul de primar al Capitalei

21 de candidați rîvnesc fotoliul de primar al Capitalei

21 de candidați au depus actele pentru a putea concura pentru fotoliul de primar al municipiului Chișinău. Deocamdată, doar 7 au fost înregistrați. Dosarele celorlalți 14 sînt în curs de examinare. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către Ina Babin, vicepreședinta Consiliului Electoral de Circumscripție Electorală Chișinău.


Andrei Năstase și Ion Ceban, candidații care s-au luptat în turul doi al alegerilor locale anticipate din 2018, candidează și anul acesta. Ministrul de Interne Andrei Năstase a fost ultimul care a depus astăzi actele la CEC.


Tot astăzi, și-a depus actele deputatul Octavian Țîcu, care candidează din partea Partidului Unității Naționale, după ce a anunțat că pleacă din fracțiunea parlamentară a Platformei DA.


Și fostul edil al capitalei, Dorin Chirtoacă, a decis să candideze și a depus astăzi actele pentru a putea fi înregistrat în cursa electorală.


Tot astăzi, însoțit de Renato Usatîi, a depus documentele și Ivan Diacov, fost procuror al minicipiului Chișinău.


Comisia Electorală de Circumscripție Electorală Chișinău va veni ulterior cu lista completă a candidaților care vor lupta pentru deveni primar de Chișinău.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load