COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

2 340 de moldoveni au revenit acasă în ultimele 24 de ore

2 340 de moldoveni au revenit acasă în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei fluxul de persoane a constituit 3 668 traversări. Un număr mai mare a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova - 2 340 traversări persoane, dintre care 1 315 treceri la frontiera moldo-română, 576 treceri la frontiera cu Ucraina și 449 treceri a frontierei aeriene (rute charter).

Cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei (intrare în RM) au fost:
PTF Leușeni – 830 traversări persoane;
PTF Aeroport Chișinău – 449 traversări persoane (rute charter);
PTF Sculeni – 231 traversări persoane;
PTF Tudora – 214 traversări persoane;
PTF Giurgiulești-Galați – 199 traversări persoane.

În toate punctele de trecere a frontierei au fost supuse screeningului 3 668 persoane și completate 2 340 de fișe epidemiologice individuale. Prin culoarul tranzit a teritoriului Ucrainei și intrarea în țară prin punctul de trecere Otaci, s-au înregistrat patru mijloace de transport care au transportat 10 cetățeni moldoveni, repatriați din Federația Rusă. În Aeroportul Internațional Chișinău au fost consemnate la intrarea în țară a trei rute charter din Federația Rusă și din Germania, fiind aduși acasă 447 cetățeni moldoveni.


Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), în decursul a 24 ore au înregistrat 191 de apeluri de la cetățeni, unde s-a răspuns la întrebările cum se circulă la frontiera de stat, care sînt condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspîndirii COVID-19.

Vezi Harta punctelor de trecere a frontierei închise și active:
http://www.border.gov.md/index.php/ro/harta-punctelor-de-trecere

Amintim că de mîine, 29 martie a.c., ora 08:00, își sistează activitatea alte două puncte de trecere a frontierei Costeși-Stînca și Briceni-Rossoșani.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load