COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

189 de moldoveni au fost repatriați din Federația Rusă

189 de moldoveni au fost repatriați din Federația Rusă

În ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei deschise traficului fluxul de persoane a constituit 2 324 traversări. Un număr mai mare a fost înregistrat pe sensul de intrare în Republica Moldova - 1 367 traversări persoane, dintre care 818 treceri la frontiera moldo-română, 360 treceri la frontiera cu Ucraina și 189 treceri a frontierei aeriene.

Au fost supuse screeningului 2 324 persoane și completate 1 367 fișe epidemiologice individuale.
Au fost completate și semnate 1 147 Declarații pe propria răspundere privind obligația achitării primei de asigurare obligatorie de asistență medicală pentru anul curent.

Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip Covid-19.


Prin culoarul tranzit al teritoriului Ucrainei și intrarea în țară prin punctul de trecere a frontierei Otaci au ajuns nouă autoturisme, fiind transportați 40 de cetățeni moldoveni care reveneau din Federația Rusă.

În Aeroportul Internațional Chișinău a fost consemnată la intrarea în țară a unei rute charter din Federația Rusă, fiind înregistrate 189 de persoane.

Ofițerii de la Linia Verde a Poliției de Frontieră (022 259 717), în decursul a 24 ore au înregistrat 78 de apeluri de la cetățeni, unde s-a oferit consultații vizavi de situația de la frontiera de stat, condițiile de traversare și riscurile în contextul măsurilor aplicate privind diminuarea răspîndirii COVID-19.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load