TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

140 de cadre didactice au primit Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova

140 de cadre didactice au primit Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova

Cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din învăţămînt care este marcată, anual, în data de 5 octombrie, 140 de cadre didactice din toate raioanele țării, inclusiv Transnistria și Găgăuzia, reprezentanți ai tuturor nivelurilor de învățămînt, s-au învrednicit cu Diploma de Onoare a Președintelui Republicii Moldova, transmite Noi.md.


Diploma de Onoare a fost conferită în semn de apreciere a măiestriei pedagogice manifestate la promovarea unui învățămînt de calitate, pentru cuget competitiv și creativitate la reformarea procesului educațional și activitate metodico-didactică prodigioasă.


Președintele Moldovei, Igor Dodon, a adresat pedagogilor calde felicitări împreună cu întreaga admirație și considerație pentru responsabila misiune ce le revine de a modela oameni și destine. Șeful statului a exprimat recunoștință pentru energia, efortul și dragostea pe care o depun zilnic întru educarea tinerei generații în spiritul valorilor general-umane.


El a reiterat faptul că această profesie trebuie să fie una din cele mai bine remunerate și apreciate din țara noastră, iar educația de calitate trebuie să devină prioritate națională, doar astfel vom putea asigura un viitor prosper al Republicii Moldova.


Președintele RM le-a urat tuturor celor prezenți, sănătate, inspiraţie şi perseverenţă în realizarea obiectivelor profesionale și personale.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load