14 angajați noi ai Serviciului Vamal au trecut proba finală

14 angajați noi ai Serviciului Vamal au trecut proba finală

14 angajați din cadrul subdiviziunilor Aparatului Central al Vămii și ale birourilor vamale Nord și Centru au fost supuși ultimei probe pentru confirmarea în funcțiile deținute.


După o perioadă de probă de șase luni de zile, nivelul de pregătire al candidaților a fost verificat în fața Comisiei de evaluare, prezidată de Directorul Serviciului Vamal, Vitalie Vrabie.


În cadrul evaluării, candidații au trebuit să răspundă la întrebări specifice domeniului de activitate, fiindu-le testate cunoștințele în materie de legislație vamală și acte normative departamentale.


Conform procedurii, după confirmarea în funcție, noii angajați urmează să depună Jurămîntul, în cadrul căruia vor primi și grade speciale inițiale.


Toți cei 14 noi angajați au fost selectați în urma concursurilor publice de angajare, desfășurate în perioada octombrie – noiembrie 2018. În acest context, amintim că, conform Legii privind Serviciului Vamal, care a intrat în vigoare la 2 iunie 2018, toate angajările în cadrul instituției se efectuează în bază de concurs.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load