13 judecători de la instanțele de fond vor să activeze la Curtea de Apel

13 judecători de la instanțele de fond vor să activeze la Curtea de Apel

Mai mulți magistrați care activează în instanțele de primul nivel s-au înscris la concursurile de suplinire a funcţiilor vacante de judecător la Curțile de Apel.


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) urmează să examineze în ședința de astăzi cererile de participare la concursul pentru suplinirea a șase funcţii vacante de judecător la Curtea de Apel Chișinău, depuse de nouă magistrați. În această instanță ierarhică intenționează să activeze următorii magistrați:


Aliona Miron; Ina Dutca; Angela Braga; Marcel Juganari; Elena Cojocari; Valentina Garabagiu; Viorelia Varaniță; Victor Rațoi;  Ruxanda Pulbere.


Toți cei nouă candidați activează ca magistrați în Judecătoria Chișinău și au fost evaluați cu calificativul ”foarte bine”, notează bizlaw.md.


Totodată, CSM va examina trei cereri de participare la concursul pentru suplinirea a două funcţii vacante de judecător la Curtea de Apel Bălți. Este vorba de cereri depuse de trei magistrați de la Judecătoria Bălți: Viorel Pușcaș; Aliona Donos; Oxana Mironov.


Și acești trei magistrați au obținut calificativul ”foarte bine”.


La concursul pentru suplinirea funcţiei vacante de judecător la Curtea de Apel Comrat s-a înscris un singur magistrat. Este vorba de Andrei Mironov de la Judecătoria Cahul care, de asemenea, a fost evaluat cu ”foarte bine”.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load