COVID-19 în MOLDOVA

12 copii s-au născut în prima zi a anului 2020. Băieții deţin întîietatea

12 copii s-au născut în prima zi a anului 2020. Băieții deţin întîietatea

12 copii s-au născut în prima zi a anului 2020, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1 din capitală.

Întîietatea o deţin băieții. Primul nou-născut în noaptea dintre ani este o fetiţă, pe nume Andreea, care a venit pe lume în jurul orie 01.00, şi are o greutate de patru kilograme, notează Noi.md cu referire la tv8.md.

Medicii spun că în noaptea dintre ani s-au născut cinci fete și șapte băieți, perfect sănătoși.


Tifin Ana din Chișinău este mama Andreei, prima fetiță născută la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Micuța a apărut pe lume la orele 01:10 min. Familia Tifin mai are acasă un băiețel de 9 ani.

„Andreea este un copil mult așteptat de către întreaga familie. Pentru noi Andreea este o binecuvîntare, fiindcă a venit practic pe neașteptate, după o perioadă lungă de așteptări, noutatea că sînt însărcinată a venit chiar în dimineața zilei de Paști și acum că s-a născut în noaptea dintre ani e chiar o binecuvîntare și un dar de la Dumnezeu pentru noi toți” spune Ana Tifin, mămica Andreei.

A doua fetiță, pe nume Miranda s-a născut la orele 02:14min. Micuța are și ea o greutate de paru kilograme și este perfect sănătoasă. Proaspăta mămică, Tatiana Decuș esta în culmea fericirii și declară că e cel mai frumos dar din viața sa, mai ales că a venit în noaptea dintre ani.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load