11 cetățeni moldoveni au primit refuz de intrare în Federația Rusă

11 cetățeni moldoveni au primit refuz de intrare în Federația Rusă

Săptămîna trecută, fluxul de persoane în punctele de trecere a constituit 290 645 de traversări, dintre care un număr de 156 307 pe sensul de ieșire din Republica Moldova, notează NOI.md.


Totodată, traficul mijloacelor de transport a prezentat o valoare de 70 911 traversări, fiind semnalat un număr mai mare de autovehicule înmatriculate în străinătate – 36 766. 


Cele mai tranzitate puncte de trecere au fost:


PTF Leușeni – 46 831 de traversări de persoane,
PTF Aeroportul Internațional Chișinău – 42 985,
PTF Otaci – 39 303,
PTF Sculeni – 34 852,
PTF Giurgiulești-Galați – 21 258,
PTF Criva – 19 347.


Pe parcursul ultimelor şapte zile, la ”frontiera verde” și în punctele de trecere au fost documentate 64 de persoane care au încălcat legislaţia frontalieră şi migraţională a Republicii Moldova.


Mai exact, 38 de persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere, opt documente falsificate au fost depistate la controlul de frontieră, iar opt cetăţeni străini au depășit termenul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova.


Pe lîngă acestea, au fost semnalate șapte încălcări ale regulilor de transportare a călătorilor și mărfurilor, precum şi două tentative de trafic ilicit de bunuri. Iar un conducător auto a ignorat regulile de circulație rutieră.


Pe parcursul săptămînii precedente, 51 de cetăţeni străini, dar și 60 de mijloace de transport au primit refuz de intrare în Republica Moldova. Totodată, 11 cetățeni moldoveni au părimit refuz de intrare în Federația Rusă, iar alți patru - în Uniunea Europeană. Trei conaționali au fost deportați din UE.


 


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load