Unde a ales Vera Brejneva să-şi sărbătorească cea de-a 36 aniversare (FOTO)

Unde a ales Vera Brejneva să-şi sărbătorească cea de-a 36 aniversare (FOTO)

Vera Brejneva şi-a sărbătorit cea de-a 36 aniversare, împreună cu soţul său şi cîţiva prieteni, în cel mai romantic oraş italian.


Artista a decis să nu sărbătorească cu fast, optînd astfel pentru o escapadă romantică în Veneţia, împreună cu soţul şi cîţiva prieteni apropiaţi. 


Soţul său, Konstantin Meladze a decis să-i organizeze o surpriză şi a recurs la un gest extrem de romantic. Atunci cînd artista s-a trezit, aceasta a putut vedea prin geam zburînd, numeroase baloane roşii, unele în formă de inimă. 


Momentul a emoţionat-o enorm, aceasta a făcut o postare pe reţelele de socializare, unde le-a mulţumit tuturor pentru urările frumoase primite: "Aşa a arătat dimineaţa mea. Cerul veneţian a fost plin de dragoste! De dragostea celor apropiaţi! Deşi nicio fotografie nu poate reda emoţiile pe care le traiesc. Ţin să mulţumesc tuturor pentru urările primite, vă mulţumesc că existaţi!"


"Cînd sîntem fericiţi, sîntem cea mai bună versiune a noastră", a adăugat artista a doua zi, semn că se bucura enorm de timpul petrecut alături de alesul inimii sale.


 


 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load