Trupa André se reunește după 18 ani (VIDEO)

Trupa André se reunește după 18 ani (VIDEO)

Andreea Antonescu și Andreea Bălan se reunesc după aproape două decenii. Fetele lansează o piesă nou, intitulată „Reset la inimă.


Andreea Antonescu și Andreea Bălan vor cînta din nou împreună, după ce au renunțat să mai apară sub titulatura André, la începutul anilor 2000. Fiecare dintre cele două și-a construit o carieră solo, păstrînd în acest timp o relație de prietenie, notează alistmagazine.ro, Ba chiar mai mult, Andreea Bălan i-a botezat fetița Andreei Antonescu.


Andre


Fanii lor au tot sperat să le revadă împreună pe cele două Andree și iată că visul lor devine realitate, pentru că trupa André se va reuni, odată cu lansarea unui nou single, „Reset la inimă”, ce va fi lansat pe 9 iulie.


Anunțul a fost făcut de Andreea Antonescu pe contul ei de Instagram, unde a scris „I-am promis tatălui meu că proiectul lui de suflet, ANDRÉ, va continua. La fix 18 ani de cînd a murit, ANDRÉ SE ÎNTOARCE. Visele mor doar atunci cînd renunțăm la ele


 

 


Trupa s-a înființat în 1999, cînd a lansat single-ul „Liberă la mare” și, odată cu el, a creat o explozie în muzică, modă, dar și în atitudinea unei întregi generații – generația André.


Fenomenul André înseamnă nu mai puțin de șase albume lansate, 1 500 000 de de unități vîndute, patru discuri de platină, un disc de aur, sute de concerte, fan-cluburi. Trupa s-a destrămat în 2001.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load