TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Stela Botez cîntă cu picioarele în apa unui iaz (VIDEO)

Stela Botez cîntă cu picioarele în apa unui iaz (VIDEO)

Artista ș-a propus să-i înveselească pe fani și a lansat un nou videoclip la cîntecul folcloric de glumă, cules din sudul Moldovei, intitulat „Într-o zi așa de vară”. E timpul să zîmbești și să primești plăcere de la muzică, text și vocea superbă a Stelei Botez.

Stela Botez vine cu o surpriză frumoasă pentru admiratorii muzicii populare. De această dată interpreta și-a propus să aducă zîmbete pe fața tuturor. „În toiul verii, lansez cîntecul folcloric de glumă din sudul Basarabiei, pe care l-am învățat în timpul studenției – „Într-o zi așa de vară” și care se regăsește pe albumul ,,Fata cu cobza – Folclor”, dezvăluie artista.


„Cîntecul este potrivit pentru crearea bunei dispoziții, or folclorul neamului nostru nu înseamnă doar cîntece de dor și jale, Joc și pahar. Strămoșii noștri au avut întotdeauna un umor foarte subtil, dar bine dezvoltat și ușor sarcastic. Există foarte multe cîntece de glumă în lada de zestre muzicală.

Țin să menționez faptul că ,,Într-o zi așa de vară,, este interpretat voce-cobză și este înregistrat la Grigore Țapeș în home studio, iar frumosul videoclip este realizat de către Petru Gașpar. Ideea de a cînta la cobză cu picioarele în apa unui iaz, îmi aparține, căci așa sînt eu, mai nebună uneori. Sper să vă placă aventura noastră și să ascultați cu drag muzica fetei cu cobza”, încheie Stela Botez.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load