COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Soprana Olga Busuioc și-a împărtășit emoțiile cu fanii

Soprana Olga Busuioc și-a împărtășit emoțiile cu fanii

Sopropana Olga Busuioc stabilită în Germania, își bucură fanii cu bucăți din viața ei privată. Iar recent a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj ce transmite motivație.

Olga în ultimul timp, spre bucuria fanilor este foarte activă pe pagina sa de Instagram, împărtășind bucăți din viața ei privată. Iar recent a publicat o imagine unde radiază de fericire. Zîmbetul ei cuceritor te farmecă, iar mai jos fiind însoțită de un text corespunzător.

Se pare că artista a vrut să transmită urmăritorilor săi că, în pofida tuturor problemelor mai dificile din ultima perioadă, fiecare dintre noi poate găsi suficiente motive pentru a fi fericit cu adevărat, transmite shok.md.


Hei salut!!! #pentru stare de bine #Pentru că sîntem sănătoși #pentru că avem posibilitatea să realizăm atîtea lucruri faine #pentru că încă ne dorim #pentru că avem aliați #pentru că fiecare zi e binecuvîntată #Pentru că azi sîntem mai buni #pentru că sîntem norocoși să trăim ce trăim #pentru că pot să o aud pe mama #Pentru că tata e sănătos #pentru că sora are ambiții #pentru că prietena știe că dacă nu am vorbit cîteva zile, nu o iubesc mai puțin))) #pentru că casa e în armonie #pentru că putem munci și aduce folos #Pentru că ne putem inspira și avem totul să trecem pe pămînt, cel puțin cu o amprentă frumoasă.

Hai! Prinde si Tu aceasta stare de bine”, a notat ea în descrierea postării.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load