TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

„PETRECEREA #1”: PREZENTAREA OFICIALĂ A NOULUI HIT FM ©

„PETRECEREA #1”: PREZENTAREA OFICIALĂ A NOULUI HIT FM

Joi, 26 septembrie, a avut loc „Petrecerea #1” în cadrul căreia postul de radio HIT FM a prezentat un look și un format nou, modern, un show matinal „HappyNeața”, proiectul muzical „Hituri mari. Versiunea nouă” și i-a premiat pe clienți.

Brandul HIT FM și-a reînnoit și și-a reîmprospătat look-ul. Proiectele moderne, show-ul matinal „HappyNeața” lansat recent și formatul muzical reînnoit au fost văzuți și auziți în premieră de invitații „Petrecerii #1”.

„HappyNeața” promite să fie o garanție a bunei dispoziții a ascultătorilor de radio pentru întreaga zi, sloganul show-lui matinal fiind „Începe ziua vesel!”. Iar premiile tombolei organizate pentru oaspeții petrecerii au fost o foaie de odihnă în Turcia de la Voiaj International, un smartphone „Samsung S10+” și o călătorie spre casă cu un electrocar Jaguar I-Pace, aceasta fiind prima din numeroasele acțiuni și surprize pregătite pentru ascultătorii radio.

„Hituri mari. Versiunea nouă” este un proiect unic al HIT FM, prezentat la „Petrecerea #1”. HIT FM, în parteneriat cu Centrul Auto Land Rover au selectat cele mai mari hituri mondiale și le-au atribuit un sunet nou în limba română. Vestiții artiști autohtoni implicați în proiect au probat imaginile unor vedete mondiale:

Natalia Gordienco a imitat-o pe Selena Gomez

Dara – pe Rihanna

Ionel Istrati – pe Enrique Iglesias

Sunstroke Project l-au cîntat în limba română pe Bob Sinclar

Mark Stam a interpretat cîntecul Maroon5

iar Igor Sîrbu (formația Akord) – LaCamisaNegra de Juanes.

Noul aranjament pentru marile hituri a fost realizat de compozitorul Sandu Gorgos, versurile fiind scrise și adaptate de Alina Dabija, Igor Sîrbu, Dara și Mark Stam. La „Petrecerea #1” cîntecele în noua versiune au fost interpretate în premieră. De acum înainte acestea pot fi audiate în fiecare zi doar la HIT FM.

Rîvnitele statuete au obținut companiile de publicitate cîștigătoare în cinci nominalizări. Printre ele au fost anunțate astfel de nominalizări originale, precum „Giganții campaniilor publicitare” și „Un comeback eficient”.

Reamintim că astăzi postul de radio se bucură de cel mai mare auditoriu din țară – în medie peste 160 mii de ascultători pe zi. Acest lucru îl denotă datele oferite de xplane.md, confirmate de studiile companiilor de cercetare internaționale.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Mai multe

Sondaj Toate

load