Pe ce aruncă vedetele banii în vînt

Pe ce aruncă vedetele banii în vînt

Au averi colosale și nu se uită la bani nici atunci cînd vine vorba de plăceri mai atipice.


Astfel, la sfîrșit de an trag linie și văd exact pe ce prostii au cheltuit sume importante din conturile lor. Bani, bani și iar bani. Ei îi au și pentru a-și îndeplini dorințele nu se uită la cît trebuie să plătească. Să aruncăm o privire asupra celebrităților cu cele mai vinovate și costisitoare plăceri sau obsesii.


MadonnaEste cunoscută drept mînă largă și nu e de mirare la averea pe care a făcut-o din muzică și imagine. Are o carieră de succes de cîteva decenii, dar nimeni nu și-ar fi închipuit pe ce îi place să cheltuiască banii. Ei bine, nici pe haine, bijuterii și nici pe mașini scumpe, ci pe apă sfințită. Diva plătește peste 10.000 de dolari pe lună pentru aghiasmă, pe care o folsoește pentru băut, dar și pentru a-și face baie.


Owen WilsonUn actor cunoscut cu plăceri mai puțin normale pentru un bărbat. La cât de amuzant și nonconformist pare să fie pe marile ecrane, în viața reală este un adevărat domn care se îngrijește de aspectul său. Nici nu vă închipuiți pe ce dă el banii. Ei bine, Owen cheltuiește  aproximativ 4.000 de dolari pe săptămână numai pentru produse de bronzare și tratamente corporale.


50 CentȘi el este un artist extravagant cu o avere colosală și cu o casă ca-n povești. Pentru a se bucura de intimitate, dar și de liniște, rapperul cheltuiește peste 20.000 de dolari pe săptămînă pentru securitate, pentru a fi sigur că nu are probleme cu hoții sau cu vreun fan nebun.

Rihanna

Cu toții știm cît de excentrică este cîntăreața Rihanna și ne-am fi gîndit că cei mai mulți bani îi pierde pe hainele de la branduri celebre. Însă investește o mare parte din banii săi în păr, care are parte de schimbări care mai de care mai șocante. De la brunet la roșcat sau blond, păr scurt, sau lung, Riri le-a încercat pe toate, iar pentru asta plătește cel puțin 23.000 de dolari pe săptămînă, pentru o podoapă capitală de excepție.

Beyoncé


Ea și soțul său, Jay Z sînt printre cei mai bogați artiști din lume, așa că își permit cam orice. Beyonce știe cum să se îmbrace pentru a impresiona, iar cea mai mare investiție a divei este fix în haine, căci a dat pe o pereche de colanți din fire de aur peste 100.000 de dolari, pentru a-i purta doar de trei ori.


Victoria BeckhamEste o împătimită a modei și mereu apare în cele mai stilate și mai scumpe outfituri. Cu toate acestea, marile plăceri ale Victoriei Beckham rămîn călătoriile, bineînțeles pentru shopping. Ea și soțul David Beckham adoră să facă cumpărături la Milano, iar în una dintre vacanțele lor au cheltuit peste 1,6 milioane de dolari într-o singură zi, doar pe haine, excluzînd mîncarea și băutura.

Britney Spears Are și ea plăcerile sale costisitoare. Pentru a ajunge să arate atît de bine, Britney și-a schimbat stilul de viață în unul sănătos care include mult sport și… masaj. Cîntăreața a cheluit numai în 2016, 123.000 de dolari pentru ședințele de masaj și 30.000 de dolari răsfățîndu-și și prietenii necuvîntători – cîinii.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load