COVID-19 în MOLDOVA

Oficial! Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează un cuplu, Ce reacție a avut tatăl artistei

Oficial! Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează un cuplu, Ce reacție a avut tatăl artistei

Fanii lui Edward Sanda și Cleopatrei Stratan s-au bucurat nespus de mult în momentul în care artistul a anunțat că zvonurile referitoare la o relație de iubire sînt adevărate.

Acum că toată lumea știe că Edward Sanda și Cleopatra Stratan trăiesc o frumoasă poveste de iubire, toată lumea a vrut să știe ce părere are Pavel Stratan despre acest lucru, scrie b1.ro.

Cleopatra Stratan a mărturisit că amîndoi părinții s-au bucurat. Ba mai mult, aceasta spune că tatăl ei își dăduse seama că este ceva mai mult decît o simplă relație de prietenie între ea și Edward Sanda chiar dinainte să realizeze însăși artista.


„Amîndoi s-au bucurat. Cu tata am vorbit mai puțin decît cu mama, care m-a întrebat mai multe. Însă asta pentru că tata cred că și-a dat seama chiar înaintea mea și i s-a părut firesc", a declarat Cleopatra Stratan, într-un interviu recent.

Pe de altă parte și mama lui Edward Sanda s-a bucurat cînd a aflat vestea că cei doi formează un cuplu și este fericită că fiul ei a găsit într-un sfîrșit fata potrivită.

„Mama a zis că în sfîrșit am găsit fata care îmi trebuie mie", a spus acesta.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load