COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O tînără interpretă din Moldova a obținut Marele Premiu la un festival din Israel

O tînără interpretă din Moldova a obținut Marele Premiu la un festival din Israel

Tînăra cîntăreață Uliana Nisterovskyia, originară din Bălți, a obținut Marele Premiu la Festivalul Internațional ”SEA PEARLS" ("Perlele mării"), ediția a doua, care s-a desfășurat în perioada 9-12 martie în orașul Bat Yiam, Israel.

Solicitată de agenție, Eugenia Ursu, președintele Asociației Obștești "Moldova și minoritățile sale", Club UNESCO, producător al Festivalului-concurs International de cîntec, dans și modeling "Constelația talentelor", a menționat că Uliana Nisterovskaia, în vîrstă de 17 ani, a luat Marele Premiul la categoria de vîrstă de 16-25 de ani, la secțiunile Cîntec de estradă, Cîntec popular, Hit internațional, cîntec în limba romînă și modeling, transmite NOI.md cu referire la MOLDPRES.

”Mă bucur că am reușit să fim printre cei mai buni, să ne întoarcem acasă cu Marele Premiu al Festivalului-concurs și titlul de Miss Israel. De asemenea, Premiul Mare în categoria mică de pînă la 16 ani a fost oferit lui Platon Mersianov, în vîrstă de 11 ani din Rusia. Din juriu a făcut parte și jurnalista de la Radio Moldova, Alina Chiriac-Ivașcu. Cu această ocazie, aducem sincere mulțumiri directoarei festivalului-concurs, Vesela Seli Raicinova, pentru invitație și pentru primire. Am reușit să mergem în excursie la Ierusalim, unde am putut vedea locurile sfinte”, a mai spus Eugenia Ursu.


Prima ediție a Festivalului Internațional ”SEA PEARLS" a avut loc in 2019.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load