COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O fetiță de 9 ani de la noi a luat premiul I la un concurs de cîntec în Macedonia (VIDEO)

O fetiță de 9 ani de la noi a luat premiul I la un concurs de cîntec în Macedonia (VIDEO)

Mădălina Lungu, o domniță cochetă de numai 9 ani, a dus faima Republicii Moldova în Balcani.

Fetița, coordonată de profesoara de canto Rodica Roșioru, a adus acasă locul I de la un important festival de cîntec din Macedonia. Este un premiu internațional al micuței pe care l-a muncit foarte mult, însă Studioul Artistic „Rodica Roșioru” le-a pierdut numărul deja.

„Încă un succes, înregistrat de una din elevele mele! PREMIUL I este o mare bucurie pentru mine, dar și pentru familia Mădălinei. Într-o competiție foarte grea, cu peste 20 de țări participante, Mădălina Lungu, de numai 9 anișori, reușește să aducă Moldova în fruntea topului și să cucerească juriul și publicul de la Concursul Internațional „Tra La La” din Macedonia”, ne-a relatat interpreta și profesoara de canto Rodica Roșioru.


„Sîntem foarte fericiți că Mădălina a înregistrat acest succes. În doar un an de cînd face canto la nivel profesionist. Asta înseamnă că munca ei dă roade, pe lîngă talentul pe care îl are, iar noi ca părinți nu putem decît să o felicităm și să o susținem mai departe în toate demersurile ei. Mulțumiri deosebite profesoarei Rodica Roșioru”, ne-a declarat Elena Lungu, mama fetiței.

Mădălina Lungu face muzică de aproape un an, alături de profesoara ei de canto, Rodica Roșioru. De mică însă era prima la matinee, la cîntat și dansat, foarte implicată în tot ce însemna muzică. Fetița a mai participat la diverse concursuri naționale de interpretare unde s-a învrednicit de premii importante. Primul premiul la un concurs internațional l-a luat tot vara aceasta, la Sibiu – premiul III.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load