O divă din România va semna o piesă cu Zdob și Zdub și rapperul rus Ligalize

O divă din România va semna o piesă cu Zdob și Zdub și rapperul rus Ligalize

Loredana a acceptat provocarea zdubilor. Celebra divă din România va interpreta, alături de băieții de la Zdob Și Zdub și rapperul rus Ligalize, piesa "Balkana Mama", care va fi lansat luni. 

Noua piesă este o versiune în limba rusă a melodiei "La cîrciuma de la drum". 

"Balkana Mama" e un simbol al nostru. Piesa are mesaj de prietenie. E foarte pozitivă. E melodia veche romînească a lui Gabi Luncă - "La cîrciuma de la drum". Eu am scris un text în rusă în general despre spiritul balcanic. Este un proiect internațional cu Loredana, diva Romîniei. un rapper rus, Ligalayz", a precizat Roman Iagupov, solistul trupei rock "Zdob şi Zdub".

Videoclipul a fost filmat timp de o zi la București. Regizorul acestuia este Ionuț Trandafir, care lucrează cu vedete de top din România. 

"Acest videoclip arată energia artiștilor. Pentru început lansăm "Balkana Mama" în România, Moldova, Rusia, Ucraina și Bulgaria", a declarat Igor Dînga, producătorul formației "Zdob şi Zdub".

O altă surpriză pregătită pentru fanii Zdob şi Zdub este un nou album, care va fi lansat în martie. 

"Lansăm un album nou că deja a trecut mai mult timp, mai mult decît cinci ani. Avem denumire pilot să îi spunem așa "Bestiarium", un album cu piese misterioase. Va conține nu știu, 12-11 melodii", a menţionat Roman Iagupov.

Pînă acum, zdubii au lansat opt albume. Trupa a susținut sute de concerte în peste 30 de țări și a participat la zeci de festivaluri internaționale. "Zdob și Zdub" a reprezentat Moldova la prima participare la Eurovision în 2005 şi a ocupat locul şase. De-a lungul timpului, băieţii au cîntat pe aceiași scenă cu trupe precum Red Hot Chilli Peppers și Linkin Park. 

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load