COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

O artistă din Moldova se bucură de un adevărat succes în Anglia

O artistă din Moldova se bucură de un adevărat succes în Anglia

A reușit să cînte pe scenele din mai multe țări, iar acum cucerește tot mai mulți ascultători din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Vorbim de tînăra moldoveancă Emily Istrate, cea care a reușit zilele trecute să urce în topuri și să fie auzită chiar și la radiouri de peste ocean.

La ai săi 16 ani, Emily se poate mîndri deja cu un bun start în cariera muzicală, iar drumul spre succes se pare că a început în 2019, atunci cînd tînăra a participat la concursul „2220 International Music Festival” de la Kiev. Acolo, ea a reușit să se claseze pe locul doi, astfel asigurîndu-și o colaborare cu cei de la Universal Music Group și cu producătorul nominalizat la Grammy american – Bryan Todd.

„Cînd am aflat despre colaborarea cu Bryan Todd am trăit o stare ușoară de șoc. Nu îmi venea să cred că în sfîrșit unul dintre visele mele de a colabora cu un producător de peste ocean a devenit realitate. Eram foarte fericită și mă simt o norocoasă”, a mărturisit Emily pentru ZUGO.


Compozitorul american a scris și produs pentru mai mulți artiști celebri, precum Miley Cyrus, Kelly Clarkson, Michael W. Smith, Big Time Rush, Snoop Dogg și mulți alții. Astfel, conaționala a reușit să înregistreze prima sa piesă în același studiou în care au cîntat și staruri ca Ariana Grande, Beyonce sau Taylor Swift.

„Odată cu începutul acestei colaborări, mi s-au deschis într-un timp foarte scurt noi orizonturi la care nici nu am putut visa vreodată. Mă bucură mult faptul că în sfîrșit am oportunitatea de a-mi creea propria muzică, propriul album. Este un lucru care mă face împlinită și care îmi dă și mai multă putere și încredere în ceea ce fac”, ne-a mai spus ea.

A scos în lumina reflectoarelor abia primul său cîntec, însă deja face furori. La doar două săptămîni de la lansare, aceasta a intrat în TOP-40 UK Upfront Commercial Music Chart, fiind pe locul 25, numele ei fiind printre artiști precum Alicia Keys, Selena Gomez sau Pussycat Dolls.

„Cînd am văzut că piesa mea „Panic” se află în topurile din UK și la radiourile din SUA am fost foarte surprinsă și fericită. Nu m-am așteptat la un succes atît de mare. Este o trăire foarte frumoasă, iar ceea ce simt este de nedescris! Și este, totuși, o responsabilitate foarte mare, avînd în vedere că melodiile mele sînt expuse întregii lumi, totul trebuie să fie impecabil”, ne zice Emily.

Cît despre planurile de viitor:„Avînd în vedere că acum ne orientăm spre piața muzicală internațională, vreau să mă concentrez mai mult pe albumul pe care îl promovăm. Poate în viitor voi lansa și o piesă în limba romînă, vreau să lansez întreg EP-ul și vreau să ajung cît mai sus în acele charturi și voi munci foarte mult pentru a-mi împlini visul”.

Moldoveanca speră la un viitor frumos, știind că are parte de susținere din partea echipei de producție, cît și din partea familiei: „Mama mă ajută mereu în tot ceea ce fac, fară ea nu aș fi ajuns aici”.

„Mesajul meu pentru toți moldovenii talentați, dar cărora le este frică: nu vă temeți să luptați pentru visul vostru! Numai prin muncă și dedicație poți să ajungi unde îți dorești, iar noi trebuie să învățăm să ne depășim fricile, mai ales dacă acestea ne împiedică să creștem personalități unice, creative și talentate!”, a transmis Emily Istrate.

Menționăm că tînăra face muzică încă de la 3 ani și a participat la multe alte concursuri internaționale, printre care se numără „The Voice Kids” din Ucraina, „The Next Star” și Slaveanskii Bazar.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load