Nepotul Allei Pugacheva i-a cucerit pe internauți cu vocea sa deosebită

Nepotul Allei Pugacheva i-a cucerit pe internauți cu vocea sa deosebită

Genele bune pare că se transmit din generație în generație, cel puțin în familia Allei Pugacheva. Nikita Presnyakov, fiul Kristinei Orbakaite și al lui Vladimir Presnakov a fost binecuvîntat de mama natură cu o voce superbă, cu un timbru original. 


De cîțiva ani, Nikita Presnyakov este solistul trupei rock/metal Multiverse, iar pe 10 septembrie band-ul a lansat o piesă nouă, preferînd să cânte în engleză – Statues. Vocea tînărului i-a cucerit instantaneu pe internauți, amintindu-le de cea a faimosului Jon Bon Jovi. Atît fanii vechi cît și cei noi s-au întrecut în comentarii de laudă la adresa solistului. Printre acestea s-au regăsit multe mesaje de încurajare, unii dintre ei implorînd trupa să reprezinte țara la concursul internațional de muzică Eurovision 2020, fiind siguri de victoria lor.


Mândră de performanțele nepotului său, Alla Pugacheva a adăugat un comentariu scurt, dar tipic ei – „Это очень круто!” (n.r.„E foarte fain!”) – referindu-se la interpretarea impecabilă al lui Nikita.


Roșcatul a cucerit inimile fanelor, totuși acestea nu au nicio șansă, întrucît Nikita este deja căsătorit și o adoră pe soția sa superbă.


Urmărește videoclipul de mai jos și spune-ne dacă îți place piesa și modul în care o interpretează solistul Multiverse.


 


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load