COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Moldoveanca care a cucerit inimile a 100 de jurați de la un show TV a scos prima melodie (AUDIO)

Moldoveanca care a cucerit inimile a 100 de jurați de la un show TV a scos prima melodie (AUDIO)

Ludmila Danilceac este norocoasa cîștigătoare a show-ului Cîntă acum cu mine. Aceasta ne-a dezvăluit cum a ajuns să scoată o piesă alături de o adversară de-a sa.

Ludmila Danilceac și Alexandra Stanciu (Alessandra) au semnat deja prima colaborare împreună și au lansat single-ul Rogvaiv. Primul proiect comun al celor două foste concurente de la Cîntă acum cu mine este de bun augur pentru ambele tinere artiste, aflate în fața unei cariere promițătoare.

„Piesa Rogvaiv e începutul a ceva frumos. Sînt sigură că drumul Ludmilei abia începe. Îmi amintesc și acum noaptea de dinaintea finalei cînd am meditat împreună și am povestit. Am știut atunci că ea e o persoană minunată și că se va lupta mult să ajungă acolo unde își dorește. Cît despre mine, dacă mai aveam îndoieli că o să renunț la muzică, acum nu mai am. Știu sigur că m-am născut pentru asta. Îi mulțumim mult lui Boier Bibescu pentru sprijin și pentru piesa asta frumoasă și veți mai auzi de noi”, a spus Alessandra.


Și Ludmila simte că această colaborare cu Alessandra și Boier Bibescu a picat într-un moment cum nu se poate mai bun pentru cariera ei.

„După filmări, echipa Big UP Music, Boier Bibescu și Alessandra au venit cu ideea să facem o piesă și au întrebat dacă sînt de acord. Sigur că am acceptat. Mă bucur că am cunoscut așa oameni frumoși și talentați și că am reușit să mă împrietenesc cu Alessandra, în cadrul show-ului noi fiind colege de cameră”, ne-a dezvăluit Ludmila.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load