COVID-19 în MOLDOVA

Metallica va susține primul concert din acest an la sfîrșitul lunii august (VIDEO)

Metallica va susține primul concert din acest an la sfîrșitul lunii august (VIDEO)

Legendara trupă rock Metallica va susține primul concert din acest an la sfîrșitul lunii august. Avînd în vedere pandemia de coronavirus, formatul evenimentului va fi unul neobișnuit. Concertul va fi înregistrat din timp și difuzat concomitent în toate cinematografele drive-in din SUA, unde fanii vor putea să-l privească din mașinile lor, transmite publika.md.


”Vom înregistra un show special pentru voi, pe care îl veți putea viziona la cel mai apropiat de voi cinematograf la sfârșitul acestei luni, sîmbătă, 29 august.”

Concertul va fi filmat într-o locație din apropierea sediului trupei, adică în nordul Californiei. Ulterior, imaginile vor fi editate și mixate de echipa de producție a formației. Din cauza pandemiei, trupa a fost nevoită să îşi reprogrameze şi să îşi amîne toate concertele.

Metallica este una dintre cele mai apreciate trupe heavy metal din lume. Pînă acum, formaţia a câştigat nouă premii Grammy. În cei aproape 40 de ani de carieră, aceasta a vândut circa 125 de milioane de albume în întreaga lume.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load