COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Marcel Ștefăneț a lansat o piesă emoționantă (VIDEO)

Marcel Ștefăneț a lansat o piesă emoționantă (VIDEO)

Chiar dacă pandemia de COVID-19 ne-a schimbat toate planurile și Paștele Blajinilor a fost amînat, putem să ne amintim de cei dragi, care au plecat într-o lume mai bună, de acasă.

Astăzi ar trebuit să marcăm Paștele Blajinilor, ziua în care se pomenesc cei răposați. Din cauza răspîndirii rapide a noului tip de coronavirus însă, această sărbătoare a fot amînată pentru 6 iunie, 7 iunie și 8 iunie, transmite perfecte.md.

Totuși, ecare dintre noi poate să-și aducă aminte de cele mai bune clipe petrecute alături de cei care nu mai sînt printre noi, pomenindu-i de acasă, fără a merge la cimitire. Cu această ocazie, instrumentistul Marcel Stefanet a interpretat într-o manieră absolut inedită, plină de emoție și suet, melodia din lmul Schindler'sList, compusă de John Williams pentru Itzhak Perlman. „Astăzi îi pomenim cu toții pe cei dragi și apropiați oameni care au plecat în univers! Dedic această piesă istorică celor dragi care nu mai sînt printre noi, dar și victimelor răpuse de COVID - 19.”, a scris artistul în descrierea videoului.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load