COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mama lui Dan Balan a făcut furori pe scena proiectului "Голос країни" (VIDEO)

Mama lui Dan Balan a făcut furori pe scena proiectului "Голос країни" (VIDEO)

Mama cunoscutului interpret Dan Balan, cîntăreața și prezentatoare TV Ludmila Balan a făcut o mare surpriză și a interpretat pe scena proiectului ucrainean "Голос країни" ("Vocea țării") un cîntec de "nuntă" pentru celebra cîntăreață Tina Karol, despre care de mult timp se spune că are o poveste de dragoste cu Dan Balan la acest show, transmite Noi.md.

Potrivit presei ucrainene, astfel, ediția a 13-a a proiectului "Голос країни 2020" a celui de-al zecelea sezon aniversar a surprins nu numai spectatorii, ci și jurații.

La knock-out-urile vocale ale echipei Tinei Karol, pe scenă pe neașteptate a ieșit mama lui Dana Balan – Ludmila. Prezentatorii au anunțat un oaspete misterios care a apărut într-o rochie albă. Dan Balan s-a stînjenit, iar ceilalți judecători și participanții la proiect nu puteau înțelege ce se întîmplă.


Minunata blondă a înduioșat pe toata lumea prin cîntecul său blînd adreasat fiului său, îmbrățișîndu-l chiar pe scenă. De la astfel de sentimente materne nu a putut rămîne indiferent nimeni în sala.

Ludmila Balan a spus că a venit să susțină echipa fiului său și a propus ca toată lumea să se îmbrățișeze.

"Cred că fiecare dintre noi, dacă vrea să fie fericit, ar trebui să îmbrățișeze cel puțin de 20 de ori pe zi timp de 20 de secunde", a spus ea îmbrățișîndu-și fiul, precum și alți antrenori, în special pe Tina Karol. Astfel mama lui Dan Balan s-a întîlnit pentru prima dată cu Tina Karol, căreia-I face cute fiul ei. Ludmila Balan a ”acoperit-o” cu complimente pe ucraineancă, exprimîndu-și admirația față de cîntăreață, iar Tina Karol i-a răspuns în același mod.

"Ești atît de frumoasă", a spus Tina Karol, mergînd spre Ludmila Balan. "Tinocika, ești magică, frumoasă și înțeleaptă", s-a adresat Ludmila Balan Tinei Karol.

Mama lui Dan Balan a citit o poezie-rugăciune pentru fiul său în limba ucraineană, cu rugămintea ca necazurile să-l ocolească pe copilul ei.

Ea a mulțumit echipei ”Голос країни” și antrenorilor pentru că l-au primit cu atîta căldură în familia lor pe fiului ei, în care domnește dragostea și bunătatea.

Iar la întrebarea provocatoare a prezentatoarei Katerina Osadciaia, dacă crede în chimia între Tina Karol și fiul ei, în dragostea între Dan și Tina, Ludmila Balan a răspuns:
"Eu și Dan avem aceleași gusturi, îmi place foarte mult coaliția pe care Dan a creat-o cu Tina în acest sezon. Nu știu ce urmează, știu doar că Dan își ascultă mereu inima. Dar pentru orice eventualitate, eu am pregătit un cîntec de nuntă", a declarat de pe scenă Ludmila Balan.

Mama lui Dan Balan a interpretat un cîntec popular ucrainean "Горіла сосна, палала", care este cîntată tinerilor căsătoriți la nuntă, cînd mireasa lasă voalul și își pune o basma. Ludmila Balan a numit-o, de asemenea, pe Tina Karol "fiica". Împreună cu ea, pe scenă au dansat antrenorul și prezentatoarea show-ului - Katia Osadciaia și Iurii Gorbunov.

Această surpriză i-a emoționat pe Tina Karol și Dan Balan, ei nu știau cum să reacționeze. Dar privirile și emoțiile lor au fost cele mai frumoase.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load