COVID-19 în MOLDOVA

Madonna a anunțat despre filmarea unei pelicule autobiografice

Madonna a anunțat despre filmarea unei pelicule autobiografice

Superstarul muzicii pop Madonna va regiza şi participa la scrierea scenariului unui film despre viaţa sa pentru Universal Pictures, au anunţat studiourile de producţie într-un comunicat emis marţi.

Madonna, în vîrstă de 62 de ani, va face echipă cu scenaristul „Juno”, Diablo Cody, recompensat cu Oscar, potrivit Universal Pictures.

Cîntăreaţa, devenită celebră cu hit-uri precum „Material Girl” şi „Express Yourself”, este cea mai de succes artistă de muzică din toate timpurile, cu vînzări la nivel mondial de 335 de milioane de copii ale albumelor sale, scrie Agerpres.


De-a lungul carierei sale de cinci decenii, Madonna s-a afirmat şi în filme, printre care se numără „Evita” şi „A League of Their Own”. De asemenea, ea a regizat şi a participat la scrierea scenariului filmului din 2011 „W./E” despre scandalul abdicării regelui britanic Edward al VIII-lea, în anii '30.

„Vreau să transmit călătoria incredibilă în care m-a purtat viaţa ca artistă, muziciană, dansatoare - o fiinţă umană care încearcă să-şi croiască drum în această lume”, a spus Madonna, citată în comunicat.

Subiectul principal al filmului „va fi mereu muzica”, a adăugat ea. „Muzica m-a făcut să merg mai departe, iar arta m-a ţinut în viaţă”, a argumentat cîntăreaţa americană. „Sunt atît de multe poveşti nespuse şi pline de inspiraţie şi cine le-ar putea spune mai bine decît mine”, a adăugat Madonna

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load