Kirkorov a sărbătorit toată noaptea victoria formației „DoReDos”

Kirkorov a sărbătorit toată noaptea victoria formației „DoReDos”

Regele muzicii uşoare ruseşti, Filip Kirkorov, a petrecut noaptea trecută în beciurile Cricova împreună cu membrii formaţiei „DoReDoS”, pentru care el, împreună cu poetul John Ballard, a compus piesa „My lucky day”.


Duminică, formaţia „DoReDoS” primește felicitări: cum altfel! Cu un rezultat cu adevărat strălucit, colectivul muzical a reușit să-și depășească toți rivalii din etapa națională „Eurovision-2018”.Imediat după finală, băieții au mers să sărbătorească la faimoasele beciuri de la Cricova.Apropo, ei au fost însoţiţi de Filip Kirkorov care, împreună cu poetul John Ballard, a scris pentru cîștigători piesa „My lucky day”.


„O seară incredibilă în legendarele beciuri de la Cricova!”, a scris  Kirkorov pe rețelele de socializare.


În opinia lui, băieții au lucrat bine și s-au odihnit bine.


„Încă o dată îi felicit pe băieți cu ocazia victoriei incontestabile și absolute. Pentru prima dată a fost înregistrat un astfel de rezultat – o unitate completă a votului juriului profesionist și televotingului. Dintre cei nouă membri ai juriului opt au conferit formației „DoReDos” cel mai mare scor – 12 puncte!


După cum a menționat Kirkorov, acum începe cel mai interesant lucru – munca asupra unui nou număr care va fi pregătit de la zero.


„Sper că toată lumea din Rusia ne va susţine pe noi și cîntecul nostru cel puțin din două motive: în primul rînd, anume Rusia și Concursul internațional al tinerilor interpreți «Novaia Volna» de la Soci, sub conducerea lui Igor Krutoi, a adus victoria și primul loc, iar în al doilea rînd, Rusia, potrivit regulilor concursului, nu poate vota pentru ea înseși în propria țară, așa că noi sperăm foarte mult că veţi oferi vocile și dragostea sa unei țări primitoare și foarte muzicale – Moldovei. Prin această unire a țărilor noastre, încă o dată vom dovedi tuturor scepticilor și răuvoitorilor că muzica nu are limite, că muzica ne unește! La urma urmei, anume în acest scop cîndva, în anii '50, după război, și a fost inventat «Eurovision»-ul”, a scris Kirkorov.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load