Karizma a lansat un videoclip emoționant (VIDEO)

Karizma a lansat un videoclip emoționant (VIDEO)

În ziua în care peste tot în lume se celebrează iubirea, Karizma a venit alături de o echipă întreagă de jurnaliști cu un mesaj emoționant: „Nu ceda iubirea”. Este despre curaj, luptă pentru viață, despre IUBIRE.

Artista a lansat în cadrul emisiunii „Iubește viața” cel mai recent videoclip, în care protagoniștii principali sînt speranța unui viitor mai bun-copiii și echipa de la postul de televiziune TV8, printre care și prezentatoarele Angela Gonța, Natalia Morari și Tatiana Granciuc.

Producția muzicală vine cu un mesaj puternic emoțional. Este despre dragoste și lupta moldovenilor de a trăi mai bine și de a se întoarce acasă, la oamenii dragi, la țara lor.

„Iubești atunci cînd nu vrei să experimentezi absolut NIMIC fără de cei pe care îi iubești. Și e al naibii de chinuitor să îi vezi departe pe cei cu care vrei să simți la maxim toate experiențele ce îți apar în cale. Vrei să îi vezi lîngă tine. Să îi simți, să ii atingi, să îi cuprinzi. Am așa de multă iubire peste hotare… și știu bine doar una…NU POT CEDA IUBIREA ce le-o port. Și nu cedez. ❤️ dor de voi! Dor de tine!”, este mesajul emoționant al artistei.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load