Justin Bieber si Selena Gomez, împreună la o nuntă (FOTO)

Justin Bieber si Selena Gomez, împreună la o nuntă (FOTO)

Justin Bieber și iubita lui, Selena Gomez, au fost eroii unui festival al iubirii, cu ocazia nunții tatălui cîntărețului, care a avut loc în Montego Bay, Jamaica.


În vîrstă de 42 de ani, Jeremy Bieber s-a căsătorit, luni, cu prietena lui de mult timp, Chelsey Rebelo, de 30 de ani. Și se pare că această nuntă, care a avut loc într-un decor exotic și marin, a avut și un dress code potrivit cu locurile: peach. Spunem asta pentru că bărbații au purtat pantaloni scurți în această nuanta și papioane asortate, în timp ce femeile au îmbracat rochii tot în această culoare.


Фото из Instagram Джереми Бибера


Cavaler de onoare, Justin (23) a arătat și el deosebit de chipeș în costumația alcatuită dintr-o cămașă albă și pantaloni scurți colorați, abordînd freza ciufulită cu care ne-a obișnuit. Tatăl lui Bieber, care mai are alți doi copii dintr-o fostă relație, pe Jaxon și Jazmyn, a fost îmbrăcat într-o ținută văratică, albă, în timp ce mireasa lui a ales o rochie clasică, pe corp, care i-a lăsat la vedere o burta care ar putea fi o sarcină. Să vină încă un frate pentru Justin?


Селена Гомес и Джастин Бибер


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load