Irina Rimes riscă să ajungă la spital

Irina Rimes riscă să ajungă la spital

Irina Rimes riscă să ajungă la spital din cauza muncii.


Cîntăreaţa susţine că silueta ei fragilă nu se datorează genelor sau vreunei diete minune, ci faptului că, de multe ori, pur și simplu uită să mănînce.


Pasionată de muzică, pe care a transformat-o în job, Irina Rimes e atît de prinsă, uneori, cu ceea ce are de făcut, încît faptul că trebuie să mănînce îi iese pur și simplu din cap.


Doar starea de disconfort care se instalează o determină să ia pauză de masă.


„Uit să mănînc, dar nu din cauză că trebuie să pun un corset pe mine, ci pentru că lucrez foarte mult. Mă iau cu altceva și uit să mănînc. Mie organismul nu prea îmi dă semnale: «Irina, trebuie să mănînci, ți-e foame!». Începe să mi se facă rău dacă nu mănînc, nu știu, o zi sau o zi jumate. Încerc să fac sport, dar nu pentru siluetă, ci pentru ca să mă simt bine, să fiu tonifiată. Încerc să mănînc sănătos, nu țin dietă, nu mă deranjează să am un pic de celulită”, a recunoscut Irina Rimes.


Juratul de la „Vocea României” are numai 1,49 m înălțime, fiind una dintre cele mai micuțe cîntărețe de la noi.


Vedeta spune însă că acest lucru nu o face să se simtă complexată.


„Nu mă simt mai sexy pe tocuri, nu mă simt mai bine. Nu cred că am fost vreodată complexată de înălțime. Îmi plac platformele, pentru că îmi fac picioarele un pic mai lungi , dar nu tocurile”, a spus artista.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load